Aanbevelingen

Ik heb Tim leren kennen als een zeer loyale kracht die toch niet bang is om zich nadrukkelijk en direct te uiten als hij andere ideeën heeft. Dat is een zeldzaam krachtige combinatie voor elke leider of opdrachtgever die daar mee om kan gaan.

Olger Smit

Olger Smit

Managing Director Digital / Head of Strategy OMD/Omnicom Media Groep

As I felt like a rookie when entering the field of larger scaled media agencies years ago, I was more then happy to work with Tim as I had the privilege to learn from him how to work with key clients and building long-term relationships. He excels in identifying strategic client's needs, translating this to the team, following up thorougly and inspiring the team to over-deliver on client expectations. I would describe him as very knowledgeable, ambitious, committed and broad minded perfectionist. Has an easiness to build interpersonal relations with others.

Karina Kim

Karina Kim

Business Development Manager - Privacy Manager at LiveRamp Netherlands

Tim heeft een enorm brede ervaring in online marketing en komt het beste tot zijn recht als overkoepelend online strateeg. Wil je meer rendement halen uit de grote bedragen die je maandelijks naar Google, Facebook of partijen als Bol.com stuurt? Dan helpt Tim je bij het opzetten van een volwassen inhouse team en de optimale wisselwerking met externe bureaus

Peter van der Graaf

Peter van der Graaf

SEO evangelist | "Booming up your business"

Ik heb met veel plezier met Tim samengewerkt. Tim heeft ons gevraagd om de transitie naar Adobe Analytics bij Allianz Direct soepel te laten verlopen. We hebben veel stappen kunnen zetten door de duidelijke richting en communicatie. Hierdoor konden we het hele team meenemen in de ontwikkelingen met een mooi resultaat.

Jos IJntema

Jos IJntema

Mede-eigenaar / Data engineer Bedrijfsnaam Grain Data Consultants

Ik heb Tim leren kennen als een zeer gedreven en ambitieuze online marketing manager. Hij heeft naast brede, ook diepe kennis van alle online marketing kanalen, waardoor hij alle partijen scherp houdt. Tim staat voor de doelstellingen die hij heeft afgegeven en zijn sales gedrevenheid zorgt vaak voor een over-performance. Met Tim communiceer je duidelijk en direct, je weet waar je aan toe bent en wat je aan hem hebt. Ik ervaar het als prettig om met Tim samen te werken en ambitieuze targets na te streven..

Danielle van Essen

Danielle van Essen

Owner Online Klik

Als online marketing een ambacht zou zijn, dan behoort Tim de Vrind tot het meestergilde. Waarom? Hij is de enige Digital Director met wie ik gewerkt heb, die naast zijn baan als consultant bij een mediabureau, ook zelf een webshop exploiteert. Dat zorgt ervoor dat hij ieder vraagstuk heel pragmatisch en vanuit een business-perspectief benadert. Tim de Vrind komt dus ook altijd met additionele aanbevelingen waarmee klanten hun ecommerce-aanpak kunnen verbeteren. En voor een marcom-generalist zoals ik, is het erg prettig om iemand met zoveel kennis aan je zijde te hebben. Bovendien is Tim gewoon een hele fijne prettige vent. En da’s ook niet onbelangrijk

Marcel Blijlevens Marketing & Media Professional

Marcel Blijlevens Marketing & Media Professional

Passionate observer of the business of sports

Tim is een absolute topper in zijn vak die niet zomaar genoegen neemt bij het eerste de beste inzicht. Altijd een kritisch oog voor detail en open voor een stevige discussie. Haalt hierdoor niet alleen het beste uit zichzelf maar ook uit zijn team. Daarbij is hij zeer loyaal naar zijn teamleden én klanten. Heel fijn om samen met jou te werken Tim!

Marrit Bottenheft

Marrit Bottenheft

Digital Marketing Manager / Media Strateeg bij Rabobank Nederland

Gedreven, enthousiast en vooral doorzetter dat zijn toch wel de kenmerken van Tim. Vanwege zijn drive om de goede dingen te doen en door zich te verplaatsen in de klant zal Tim altijd successen behalen.

Damiel Tallane

Damiel Tallane

COO at DISXT | Founder

Tim is een gedreven professional met diepgaande kennis van de markt. Hij weet te overtuigen en klantvragen te vertalen naar een effectieve en intelligente strategie. Ik heb Tim ervaren als een zeer prettige collega en sparringpartner in complexe projecten en bovenal iemand die gaat voor ècht resultaat.

Jan-Willem Stoop

Jan-Willem Stoop

Client Lead at OMD

In de bijna 2 jaar die ik nu met Tim samenwerk heb ik hem leren kennen als een ontzettend loyale en behulpzame collega. Ik heb enorme waardering voor zijn grote expertise van Online Marketing/E-commerce en zijn drive om mensen te helpen zich hierin verder te ontwikkelen. Tim is no nonsense en lekker direct. Weet de vinger op de zere plek te leggen, maar is constructief door altijd met concrete oplossingen te komen die leiden tot een hoger rendement. Nieuwe en vooruitstrevende ideeën worden eigenlijk altijd direct omgezet in actie. Tim is nooit van de mooie verhalen, maar rake woorden en daden. Zijn betrokkenheid, (aparte) gevoel voor humor en onuitputtende stroom van goede ideeën maakt dat ik erg graag met Tim samenwerk!

Sabine Maas

Sabine Maas

Online Lead Volksbank

I got to know Tim de Vrind as one of the most enthusiastic and inspiring digital specialists i had the pleasure to work with. Always looking for optimum and innovative solutions. Critical and inquisitive with a strong drive to move things forward. A very positive, cooperative and pleasant colleague and a master of his digital craft (although unfortunately he does support the wrong football team 🙂

Kees de Groot

Kees de Groot

Communication and Media Manager at European Hematology Association (EHA)

Tim is een topper om mee te werken als je meer (sales) resultaat uit je online mediabudget wilt halen. In tegenstellling tot veel anderen, heeft Tim echt goede en diepe kennis van online vakgebieden als SEO, alle soorten van online media inzet en zaken als conversie optimalisatie. Ook kan hij zeer goed mee waar het gaat over analytics, conversie attributie, vormgeving, techniek & cms. Stelt scherpe en (op prettige manier) confronterende vragen, heeft humor, goed in aansturing en werkt graag zelf mee.

Christiaan Snabel

Christiaan Snabel

Helpt marketingmanagers met organiseren van propositie ontwikkeling, B2B leadgeneratie en online sales processen

Tim is one of those Managers that has the true capacity to truly inspire and stimulate people. A very spontaneous person that possesses refreshing ways of thinking and is therefore a pleasure to work for. His integrity and charisma makes you feel appreciated and taken seriously. Besides that, Tim is not only motivated himself, but knows how to motivate other people. This makes him a source of energy for everyone he works with.

Philippe Van Ooteghem

Philippe Van Ooteghem

Sr Consultant programmatic display

Tim is gedreven, realistisch en recht door zee. Hij gaat voor het beste resultaat, met daarbij het belang van betrokken partijen rekening houdend. Zijn brede kennis en ervaring zijn een verrijking geweest voor online marketing bij TUI. Ook op persoonlijk vlak is het prettig samenwerken en sparren met Tim; toegankelijk, altijd in voor een grap en een positieve houding.

Dave Verzijl

Dave Verzijl

Interim Online Marketeer

In de jaren dat ik met Tim gewerkt heb bij de Haagsche Courant en het Utrechts Nieuwsblad heb ik Tim leren kennen als een gedreven marketeer. Hij was zeer geïnteresseerd in nieuwe media en de mogelijkheden om daarmee de omzet en de resultaten van de krant te verbeteren. Tim was een harde werker, zeer resultaatgericht en kennis gedreven. Daarnaast is Tim ook een sociaal mens, altijd bereid een borrel te organiseren of een borrel te drinken, en met een goed gevoel voor humor. Tim en ik hebben nog steeds contact en ik denk met veel plezier terug aan onze samenwerking bij de krant.

Frans Bergfeld

Frans Bergfeld

Directeur bestuurder bij Probiblio

With an almost obsessive drive in getting results Tim can be regarded as a true online professional. Besides his broad online marketing expertise Tim is specialised in conversion marketing. Tim has a direct, open and critical approach in doing business. He is a reliable collegue and 'never a dull moment' guaranteed.

Dennis Selier

Dennis Selier

Online marketeer ABN AMRO, E-commerce beleggen en pensioen

Tim is een gedreven online professional. Hij kent de markt, hij kent de mensen en hij weet op grond van zijn ervaring heel goed wat (online) wel en niet werkt. Hij denkt creatief mee met de klant en is echt gericht op het leveren van toegevoegde waarde.

Marcel Veenhuizen

Marcel Veenhuizen

Head of commerce bij Zoover & Vakanties.nl

Ik heb met Tim gewerkt vanuit meerdere exploitanten en Tim heeft altijd het uiterste voor zijn klanten geprobeerd te behalen. Door zijn uitgebreide kennis van de online markt komt hij met adviezen die verder gaan dan de standaard oplossingen en ondanks de soms harde onderhandelingen is de samenwerking altijd zeer prettig verlopen.

Ruben Niet

Ruben Niet

Founder at digitalAudience/socialAudience

I met Tim at a conference in Germany in 2006 and since then we have had regular contracts, exchanging views and discussing strategies. I greatly appreciate Tim's professional look on SEO and SEA issues, particularly related to the travel industry. Sharing with him helped me to sharpen my own thoughts on these subjects.

Hedwig Wassing

Hedwig Wassing

General Manager/Algemeen Directeur at Prise d'eau Golf

Have been working with Tim now for a few years on various online marketing projects. With his direct no-bullshit approach and a world of knowledge (online since 1994?) it's great working with him, especially on complex conversion / performance based projects.

Dirk Dijkstra

Dirk Dijkstra

Digital Marketing Marketing Technologist | Online Advertising | B2B | Analytics | SaaS

Tim and I have worked together since 2006 (as advertiser and agency). I like Tim because of his open but critical attitude, his knowledge off online Marketing and his networking skills. It's very nice to work with Tim and I have learned a lot of him.

Harmen Visscher

Harmen Visscher

VP Customer Experience at Catawiki

Tim is a reliable person to do business with. He is fast, direct and always looking for new business opportunities. Apart from this, Tim is open and tells you how things really are.

Marcel Beemsterboer

Marcel Beemsterboer

Entrepreneur/ Investor

In een paar woorden: professioneel, meedenkend, analytisch, ervaren en open en goede onderhandelaar. Erg prettig om mee samen te werken!

Paulo Lopes Escudeiro

Paulo Lopes Escudeiro

Director Brand Strategy (TikTok) at Creator Network International BV (TikTok / Musical.ly)